Viikko 24 Avoinna: ma suljettu ti ja ke 9-16.30 to ja pe suljettu,

Kotimaiset Helkaman ja Terässiiven sähköpyörät esillä liikkeessä, tervetuloa koeajolle.

Soita
Pyörähuolto

Polkupyörien huollot ja korjaukset Loimaalla

Me Loimaan Pyörähuollossa korjaamme ja huollamme polkupyörät merkistä ja mallista riippumatta vuosien ammattitaidolla. Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri vika, niin me laitamme pyöräsi kuntoon hetkessä. Renkaanvaihdot ja muut pienet huollot pyrimme hoitamaan aina saman päivän aikana, riippuen toki työjonosta.

 

Huoltopalveluihimme kuuluvat mm.

- Polkupyörien perushuollot ja korjaukset

- Renkaiden vaihdot ja korjaukset

- Vaihteiden ja jarrujen korjaukset

 

Polkupyörien säännöllinen huolto varmistaa pyörän olevan aina parhaassa kunnossa sekä pyörän elinikä kasvaa. Polkupyörää kannattaa huoltaa säännöllisesti myös kotona pitämällä pyörä puhtaana sekä rasvata ketjut.

 

Kun polkupyörä on säännöllisessä käytössä, suosittelemme tekemään pyörälle vuosi-huollon kerran vuodessa. Tuo pyöräsi meille vuosi-huoltoon ja me käymme pyörän kaikki osat huolelellisesti läpi.

Huollamme myös Sähköpyörät

Myös sähköpyörät tarvitsevat säännöllistä huoltoa, jotta ajaminen sujuu mutkattomasti ja sähköpyörä pysyy hyvässä kunnossa. Sähköpyörä kannattaa huoltaa säännöllisesti vähintään kerran vuodessa sähköpyörän eliniän, ajomukavuuden ja turvallisuuden kannalta.

 

Sähköpyörän akun kunto kannattaa tarkistaa säännöllisesti ja erityisesti jarrujen toimivuutaan kannattaa kiinnittää huomiota, koska ne kuluvat nopeammin kuin tavallaisen polkupyörän jarrut.

 

Voit tuoda sähköpyöräsi meille kuntotarkistukseen ja tarvittaessa huollamme pyörän samalla kerralla. Näin ollen varmistat, että sähköpyöräsi on hyvässä kunnossa ja kestää tulevat ajokilometrit. 

Copyright Loimaan Pyörähuolto  -  Tietosuojaseloste  -  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet