Talvella avoinna sopimuksesta: Soita 040-5539813 Mauri

Tulossa kotimaiset Terässiiven sähköpyörät myyntiin

 Helkaman sähköpyörä nopeasti saatavilla 

Soita
Helkama XE9
  • Helkama XE9

Helkama XE9

Helkama XE9 MTB sähköpyörä on oiva vaihtoehto sähköpyöräilyä aloittelevalle kuskille, saatavilla myös matala 15″ runkokoko.

 

XE9 mallin moottorina on laadukas ja varmatoiminen Shimano Steps E6100 60Nm väännöllä. Tehokas moottori on suunniteltu reagoimaan nopeasti, mikä lisää turvallisuutta nopearytmisessä liikenteessä. Moottori on myös yksi markkinoiden kevyimmistä (n. 2,7kg) ja kompakteimmista. Toimintasäde n.150km* yhdellä latauksella.

 

Helkama XE9 MTB sähköpyörä on varustettu Shimanon 11,6Ah / 418Wh akulla, jolla ajat jopa 150km yhdellä latauksella.* Runkoon sijoitettu semi-integroitu akku on helppo irroittaa latausta varten. Voit ladata akkua myös paikallaan kiinni pyörässä.

 

Helppolukuisesta SC-E5000 näytöstä näet mm. avustustason, nopeuden, matkan sekä akun lataustason. Helkama XE9 MTB sähköpyörä on varustettu näytöllä joka (koko 3,5cm) toimii samalla myös valintakytkimenä, jonka avulla säädät kolmea eri avustustasoa (ECO, NORMAL, HIGH) ylös- tai alaspäin. Lisäksi valittavissa on walk assist-tila pyörän talutustilanteisiin, jolloin moottori tarjoaa pienen mutta riittävän avustuksen esimerkiksi ylämäkeen pyörää talutettaessa.

 

Vauhdin pysäyttää tarpeen vaatiessa tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut ja Suntourin XCM etujousto pehmentää matkan töyssyt. Helkama XE9 onkin näppärä yleissähkömaastopyörä 29″ renkailla, joka sopii sekä asfaltille että maastopoluille. Sopivasti lisävarusteltuna se toimii myös vaihtoehtona hybridipyörälle työmatka-ajoon.

 

  • Shimano E6100 60Nm moottori
  • Shimanon 418Wh akku
  • Shimano E5000 näyttö
  • Saatavilla runkokoot 15″, 17″ ja 19″

Copyright Loimaan Pyörähuolto  -  Tietosuojaseloste  -  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet